MUUTAMAN SOVELLETTAVAT Toimialat

Tänään, teidän tuotteet on mehiläinen ohuempi, kevyempi, hienompaa, pitkäikäisempiä, jne. Pinta-tuotetta voidaan käyttää paitsi suoraan laadun arviointi, mutta myös mitattaessa jännitettä, voimaa ja kantavuutta. PINTA on helposti konfiguroida tarjoamaan automaattinen tunnistus, tunnistus, visualisointi ja luokittelu pinta vikoja, yleinen laatu ja useita muita näkökohtia, jopa hyvin nopeasti käynnissä tuotantolinjoja, kuten paperi -, puu -, metalli -, tekstiili -, nowovens -, muovi -, ja elektroniikkateollisuudessa pikalaina netistä.

Seuraavat tuotteet ovat esimerkkejä toimialakohtaisia sovelluksia:
PINTA-Paperi | PINTA Puu

Teollisuus ei ole luettelossa? Ei hätää, voimme toimittaa järjestelmän teräs, keksejä, kuitukangas -, lasi -, muovi-tai PCB-levyt, ja olemme innokkaasti uusia sovelluksia alueilla. Tulevaisuudessa (lähellä tai kaukana, riippuu sinusta), me tarjoamme ratkaisuja seuraaviin sovelluksiin:

 • On-line mittaus paperin muodostuminen
 • Tekstiili-säännöllisyys/tiiviyden mittaus
 • Mittaus soran rakeisuus i vippi fi
 • Laadunvalvonta tiilet ja keraamiset laatat
 • Laadunvalvonta paistetaan evästeet
 • Vika havaitseminen ja laadun luokittelu parketti laatat
 • Mittaus koostumus massan, jäätelöä aine, ja loska
 • Vian havaitseminen ja paikallistaminen muovi-ja teräspinnat
 • Vika havaitseminen piikiekkoja
 • Mittaus kantavuus puu
 • Mittaus asfaltin laatua tuotannon aikana ja tiellä
 • Vika havaitseminen ja laatu luokitus iho ja piilottaa
 • Mittaus jännitystä laseista